/* */
'Filme tipografice, Placi tipografice CTP, Print publicitar , fingerprint, Film tipografic, Placi tipografice, separatie de culoare, CTP, prepress, print digital, print outdoor, print indoor, CTF, computer to plate CTP, computer to film CTF, roll-up display, separatie culoare pe placa tipografica , print outdoor, print solvent, print indoor, filmetipografice, tipar digital , print banner , roll-up banner , print autocolant , filme tipografice, separatie de culoare pe film , bannere , afise , print,  printuri calitate foto INCARCATI FISIERE FOLOSIND BUTONUL UPLOAD
Contact   Produse   Util   Echipamente   Upload
Pagina Principala

Masina de lipit CIF

Lipire bannere CIF. realizare prelate si copertine.

Masina profesionala de lipit poliplan, mesh, tarpaulin.
Lipitura este dreapta fara cute sau alte defecte.
Rezistenta lipiturii este reprezentata de rezistenta materialului utilizat.
Echipamentul preseaza, topeste si omogenizeaza straturile de material care ajung in contact.

Lipirea CIF este asemanatoare cu sudarea metalelor. La frecventa de 27.12MHz moleculele de PVC rezoneaza si se omogenizeaza realizand sudura.

Proprietatile lipiturii sunt practic proprietatile materialului lipit. La un material de banner uzual cu 510 g/mp rezistenta este de minim 4 kg/cm2.
Uzual lipitura este dreapta cu latimea de 25 mm dar la cerere se pot realiza si alte latimi sau forme. Se pot realiza si lipituri curbe pentru realizarea de copertine, corturi sau obiecte gonflabile. In acest caz trebuie discutata forma exacta a presei necesare.

In prezent folosim electrozi dedicati pentru aplicarea capselor PVC.

Pentru mai multa rezistenta putem realiza tivuirea multistrat. Uzual se realizeaza din 3 straturi. Dar se poate realiza si din 6 sau 8 straturi.