/* */
'Filme tipografice, Placi tipografice CTP, Print publicitar , fingerprint, Film tipografic, Placi tipografice, separatie de culoare, CTP, prepress, print digital, print outdoor, print indoor, CTF, computer to plate CTP, computer to film CTF, roll-up display, separatie culoare pe placa tipografica , print outdoor, print solvent, print indoor, filmetipografice, tipar digital , print banner , roll-up banner , print autocolant , filme tipografice, separatie de culoare pe film , bannere , afise , print,  printuri calitate foto INCARCATI FISIERE FOLOSIND BUTONUL UPLOAD
Contact   Produse   Util   Echipamente   Upload
Pagina Principala
Calculeaza pretul unui banner outdoor sau mesh

Print banner outdoor

Whiteback, lat 1.5m - 3.80 - euro/mp + TVA
Autocolant PVC, lat 1.5m - 6.80 - euro/mp + TVA
Mesh 280 g/mp, lat 3.2m - 4.90 - euro/mp + TVA
Frontlit 510 g/mp, lat 3.2m - 4.90 - euro/mp + TVA
Autocolant transparent - 6.80 - euro/mp + TVA
Blockout dubla fata 620g/mp - 9.50 - euro/mp + TVA
Backlit 560 g/mp, lat 3.2m - 7.00 - euro/mp + TVA
Window Graphics - 9.00 - euro/mp + TVA

Pentru orice fel de detalii sau informatii echipa noastra va sta la dispozitie. Contactati-ne la telefon 0724.044.643!

Print banner si mesh outdoor solvent.

Platesti EXACT cati metri patrati printezi, pe banner, blockout, whiteback, autocolant sau mesh.
Imprimare la 720 dpi.


Print Hartie Whiteback 3.8 Euro/mp

Print Banner 4.9 Euro/mp
Chiar si pentru 1mp

Autocolant PVC 6.8 Euro/mp.
Autocolantul PVC se preteaza la caserat pe casete luminoase, autoturisme, vitrine sipoate fi laminat la rece lucios sau mat.

Toate printurile pe banner se realizeaza pe materiale care au insertii de carbon oferindu-le o rezistenta speciala in fata tuturor solicitarilor fizice!
Printurile pe banner se executa pe materiale cu textura 1000x1000 D. La printul pe blockout chiar 1500x1500 D. net superioare celor gasite pe piata care au numai 200x300 D. Diferenta dintre aceste cifre se vede la prima rafala de vant, cand banerele concurentei se rup dar ale noastre rezista.

Printurile au garantat culori vii si fara banding (fara defecte in dungi) datorita tehnologiei wave.
Gamut superior datorita celor 6 culori folosite la imprimare.

Finisajele bannerelor:

lipire capse PVC 0.15 / buc
Liperea CIF a capselor PVC inlocuieste tivul si capsele metalice.
lipire CIF 0.5 Euro/m liniarDaca doriti sa determinati un pret pe metru patrat ca o medie speciala pentru printul dumneavoastra pe banner va rugam sa faceti calculul avand in vedere dimensiunile exacte ale lucrarii dorite. Acest lucru vi-l recomandam insistent deaorece influenta costurilor finisajelor este mai mica pe masura ce suprafata efectiva a bannerului dorit este mai mare.

In concluzie, cu cat produsul dorit este mai mare, cu atat preturile finisajelor devin mai mici in raport cu costul total al lucrarii iar pretul mediu special pt lucrarea dumneavoastra SCADE !!! Dar la o lucrare de mici dimensiuni este suficienta prinderea unor capse CIF. O capsa CIF rezista la 100 Kgforta.


Daca nu ai grafica pregatita in format electronic, te asteptam la noi cu o idee, un text sau doar o poza si realizam noi grafica contra-cost!
Print banner outdoor